Σενετάκης στα χνάρια Μητσοτάκη: Η ασέβεια του Ηρακλειώτη υφυπουργού προς τα θύματα των Τεμπών και τους συγγενείς τους…

Χτες σε αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο για Πολιτικούς Μηχανικούς, οργανωμένο από τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, με θέμα: «Υποστυλώσεις και αντιστηρίξεις σεισμόπληκτων κτιρίων».

Το σεμινάριο ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 5:30 το απόγευμα. Παρών και ο υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, βουλευτής Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης. Χαιρέτισε κιόλας και μετά από λίγο αποχώρησε. Κι αυτό, ότι πήγε δηλαδή, το ανέφερε και η ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης.

Δείτε:

Δείτε και το δελτίο τύπου

Γιατί το σχολιάζουμε; Γιατί ο κ. Σενετάκης πήγε μεσοβδόμαδα παρακαλώ σε σεμινάριο στην πόλη του. Γιατί το έκανε αυτό, να παραστεί, μεσοβδόμαδα σημειώνουμε και πάλι (οι βουλευτές στον τόπο τους πάνε τα Σαββατοκύριακα και αν… Πολύ περισσότερο οι υπουργοί), έστω και για λίγο; Πήγε, πρώτον ως πολιτικός μηχανικός, δεύτερον ως βουλευτής (ψήφοι υπάρχουν…) και τρίτο η παρουσία του στο Ηράκλειο (κι όχι στο υπουργείο του) μεσοβδόμαδα ήταν ένα καλό άλλοθι για να μην παραστεί στη Βουλή όπου γινόταν η συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών. Άλλωστε τον δρόμο σε πολλούς γαλάζιους βουλευτές που απουσίασαν τον έδειξε πρώτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός που αποφάσισε να μην πάει δείχνοντας τουλάχιστον ασέβεια στους ανθρώπους που ακόμα θρηνούν…

Γιατί αυτός είναι ο “σεβασμός” τούς προς τους νεκρούς εξ αιτίας των εγκληματικών τούς πολιτικών.

Κρίμα γιατί ο κ. Σενετάκης είναι και ένας νέος άνθρωπος…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί